Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Άγριο έγκλημα στη Μακρυράχη Πηλίου: Μπήκε στο σπίτι του, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε

ό παλιατζής! (ακούγεται έτσι τονίζει το Ο)

***

Άγριο έγκλημα στη Μακρυράχη Πηλίου: Μπήκε στο σπίτι του, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε

3 Απριλίου 2016, 12:16
karabina
Αποφασισμένος να σκοτώσει εισέβαλε χθες το βράδυ σε αποθήκη σπιτιού 50χρονος στη Μακρυράχη Πηλίου και πυροβόλησε 61χρονο και μία 36χρονη που βρισκόταν μαζί του. Ο 50χρονος συνελήφθη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,  σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μακρυράχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες περίπου στις 9:30 το βράδυ όταν ο 50χρονος , τυφλωμένος από τη ζήλια του, επιχείρησε να δολοφονήσει το ζευγάρι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αποθήκη του σπιτιού του 61χρονου και εκτελούσαν εργασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δράστης διατηρούσε σχέση με την 36χρονη στο παρελθόν ενώ η ίδια είχε συνάψει σχέση με τον 61χρονο το τελευταίο διάστημα. Όταν ο 50χρονος έμαθε για τη σχέση, πήρε το όπλο του και πήγε να τους βρει.
Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά ο 61χρονος και στο δεξί χέρι η 36χρονη γυναίκα. Μετά τους πυροβολισμούς ο 50χρονος δεν σταμάτησε και συνέχισε χτυπώντας τους τραυματίες με το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου. Στη συνέχεια έφυγε από την αποθήκη, παράτησε εκεί τα θύματά του και κατάπιε φυτοφάρμακα για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα πληροφορίες την αστυνομία κάλεσε η 36χρονη που είχε τραυματιστεί.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03.04.2016), σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, 50χρονος , για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος 61χρονου.
Ο 50χρονος, λίγες ώρες πριν, μετέβη σε αποθήκη της οικίας του 61χρονου, όπου βρισκόταν ο ίδιος και μία 36χρονη και για προσωπικούς λόγους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές εναντίον τους. Από τους πυροβολισμούς ο 61χρονος τραυματίστηκες στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ η 36χρονη στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.
Οι δύο παθόντες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο 50χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του, προέβη στην κατάποση φυτοφαρμάκων.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου